Pære

Bedste E14 Led pærer 2016

De bedste E14 Led pærer i 2016

Hvis du har eget hus eller bor i en lejlighed, så har du helt sikkert også prøvet at have bøvl med lamperne. Så er der pludselig noget lys der ikke virker eller der er et sted, hvor der simpelthen ikke er nok belysning. Det er et ret stort problem, hvis ikke man har noget lys i huset, som man faktisk også kan bruge til noget, så derfor er der mange i de seneste par år, som har skiftet. Det er kun gået én vej og man er i stor grad begyndt at skifte til led pærer og specielt dem af typen E14 har vundet stort indpas i Danmark, som værende nogle af de mest populære pærer, fordi de både er billige, men også giver et helt bestemt lys.

En økonomisk løsning til dit hus

Fordelene ved at lave Led pærer i dit hus er faktisk mange. Man tænker måske ikke over det, hvis ikke det lige er det man går mest op i. Man kigger måske bare mest på, at man skal have noget der passer i fatningen, men det kan faktisk godt betale sig, at man skifter en masse fatninger og fuldstændig skifter det hele i huset ud, så man kan bruge led pærer i stedet for. Dette er f.eks. nogle af grundende:

  • Lys, der nemt kan kontrolleres
  • Utrolig billigt
  • Ingen spildvarme
  • Flot lys i mange forskellige varianter

Der er altså mange forskellige muligheder, når man snakker om led pærer og det betyder altså ikke, at det er sådan en svag lampe, som man knap nok kan se, men det er altså en pære, som kan måle sig med mange af de gamle pærer man brugte, som var meget dyrere at bruge og ikke særligt effektive. Derfor kan det på det kraftigste anbefales, at man skiftes til led pærer.

Hvad kan E14?

Hvis ikke man ved hvad det drejer sig om, så kan det godt virke en smule forvirrende, når man taler om navnet E14, men når man skal finde de bedste E14 Led pærer i 2016, http://mrperfect.dk/14-e14-lille-fatning, så kan man også kort forklare hvad det går ud på. Det handler bl.a. om, at man har en fatning som er i en speciel størrelse og bruger en pære, som har et sted mellem 2,5 og 8 watt. Hertil kan så være forskellige spredning på f.eks. 300 eller lumen på 180, men fatning og effekt er det samme.

LED8