Andet

Billigt fjernsyn med Telia TV pakker

Hvis der er noget vi er gode til her i Danmark, så er det at se fjernsyn. Faktisk har nye undersøgelser vist, at vi i Danmark bruger i gennemsnit 2 timer og 38 minutter foran fjernsynet hver dag. Det er altså rigtig mange timer. Det er i alt ca. 961 timer om året, at vi bruger foran fjernsynet, eller også rundt regnet 40 dage om året bliver brugt foran flimmerkassen. Når nu vi ser så meget TV, så er det også en god idé at have noget ordenligt og underholdende at se hver dag. Med Telia TV pakker, er du sikker på at du får fuld underholdning for dine penge.

Hvad er det smarte med Telia TV?

Tv Pakker er som regel ret dyre, og hvis du skal have nogle af de rigtig sjove kanaler, så skal du ofte frem med den store pengepung, for det er ofte kun i de helt store pakker, at du finder disse kanaler. Ikke med Telia TV dog. Her får du rig mulighed for selv at sammensætte din tv pakke, så du ikke behøver købe 100 kanaler, for at få den sportskanal du gerne vil have. Telia TV tilbyder 3 forskellige pakker. Pakkerne har følgende antal kanaler:

  • 4ONE: Dette er den mindste pakke, og kommer med 18 kanaler.
  • 4MORE: Mellempakken ved Telia kommer med 28 kanaler som standard.
  • 4ALL: Her har vi Telia’s største pakke, 4all. Den kommer med 45 kanaler.

Det smarte ved Telia TV pakker, er at du får mulighed for at vælge de ekstra kanaler, som du ønsker. Her har de flere forskellige typer og prisklasser af kanaler, som man kan tilvælge. Se hvilke kanaler og priser der er tale om her:

  • 9,- pr. md.: For 9,- stk pr. måned kan du tilvælge kanaler såsom: Cartoon Network, CNN, History Channel, Disney Jr. 
  • 19,- pr. md.: Her kan du få kanaler såsom Animal Planet, MTV, BBC World News, Disney Channel, National Geographic, VH1.
  • 29,- pr. md.: For denne pris kan du vælge kanaler som fx: TV2 Fri, TV2 Sport, TVP.
  • 39,- pr. md.: Her får du mulighed for at tilføje kanalerne: Kanal 6, Kanal 9, Kanal 4, TV2 Charlie, TV2 News, TV2 Zulu

Derudover har de også en håndfuld smarte pakker, som er skræddersyet til forskellige formål. Du kan bl.a. få en Discovery Pakke. Her får du naturkanalerne Animal Planet, Discovery, SC, TLC. Rigtig smart pakke. Du kan også tilkøbe en Børnepakke. Børnepakken kommer med alle de kendte børne kanaler, så du har noget du kan smide på fjernsynet for børnene. Her er bl.a. tale om Cartoon network, Disney XD, Disney Jr. Disney Channel, Nickolodeon og flere super gode børnekanaler.

 TV på smartphone, Tablet og fjernsyn

Med Telia TV får du også mulighed for at se fjernsyn lige meget hvor du befinder dig. Hvis du sidder i lang kø ved lægen, kan du fx lige rive telefonen frem og se nyhederne på den. Du får nemlig Telia TV app, som er Telias app til deres TV-service. App’en spiller sammen med både Chromecast og AirPlay, så du kan hurtigt og nemt smide hvadend du ser på telefonen op på fjernsynet.

Du får også adgang til Telias film bibliotek, hvor du med få klik hurtigt og nemt kan leje nye eller gamle film. Med over 9000 film er der noget for enhver smag.