Tip & Tricks

Bor du i lejlighed? Så hyr en vinduespudser!

Der er mange dejlige ting ved at bo i en lejlighed. Der er for eksempel ofte mindre ansvar forbundet med en lejlighed, fordi der ikke hører have, carport og kælder med til. Man er tit også tættere på byen og der, hvor det sker. Og så er der typisk lidt færre kvadratmeter at gøre rent. Alle sammen dejlige ting, som gør lejlighedsejerens liv en smule mere ubekymret. Men samtidig er der også nogle irriterende og besværlige aspekter ved at bo i lejlighed, som man ikke oplever i et hus.

Et af dem er vinduerne rundt omkring i boligen. Noget så banalt som vinduer kan måske virke som en mærkelig ting at brokke sig over. Men de kan faktisk volde rigtig mange kvaler for dem, som bor højt oppe. For imens man nemt kan gøre vinduerne rent indvendig i ens lejlighed, så er det ofte så godt som umuligt at gøre dem rent på ydersiden. Og dette kan i længden gøre, at vinduerne kan komme til at se utrolig grisede og grimme ud. Og beskidte og grimme vinduer er noget af det første, som man ser, når man træder ind i en lejlighed.

Tag sagen i egen hånd med en vinduespudser

Men hvad gør man så for at løse dette problem? Man kan jo ikke selv risikere livet ved at hænge halvt ud af vinduerne og forsøge sig med skraber og pudseklud. Dette er ikke kun en farlig taktik, den garanterer også, at pudsningen af vinduerne bliver alt andet end tilfredsstillende. Bor man til leje, så er der en chance for, at det hører under udlejers ansvar at sørge for den ydre vedligeholdelse af vinduerne. I dette tilfælde kan man læne sig tilbage og vente på, at vinduerne bliver skinnende.

Ofte er udlejer dog ikke ansvarlig for at sørge for denne del af lejlighedens vedligeholdelse. Så kan man være så heldig, at man er ejer, og at ejerforeningen allerede har styr på den udvendige pudsning af vinduerne. Men det kan også sagtens være, at dette er noget, som man må løse individuelt. Og her må man så tage sagen i egen hånd. Den smarteste løsning er i så fald lige for: nemlig at ty til professionel hjælp og hyre en dygtig og erfaren vinduespudser til at stå for vinduespudsningen af lejlighedens yderside.

Fordele ved en professionel vinduespudser

Der er mange fordele ved at lade en professionel stå for at pudse vinduerne i lejligheden. For det første er der det ganske åbenlyse, nemlig at det er langt mindre farligt at vælge denne taktik. Vinduespudseren har taget et sikkerhedskursus, og hun eller han ved alt om, hvordan man passer på sig selv imens man er i højden. Vinduespudseren har også alt udstyret til at sørge for, at det hele foregår sikkert og helt efter bogen. For det andet, så vil resultatet blive langt mere tilfredsstillende på denne måde. vinduespudseren har nemlig teknik og – igen – det relevante udstyr, til at få det hele til at skinne.

Der er mange gode vinduespudsere, der blandt andet specialiserer sig i højt placerede vinduer i lejligheder og højhuse. Klik her og læs mere om en af disse. Et godt råd er at vælge en, som er erfaren, har mange gode anmeldelser fra andre kunder, og som udfører jobbet med samvittighed. Når det kommer til det endelige resultat, så er dette faktisk langt vigtigere end en eventuelt lidt billigere pris. Vinduerne skal man nemlig se på hver dag, og det er irriterende og bittert, hvis slam, skidt og fugtstreger hele tiden springer i øjnene og distraherer.