Tip & Tricks

Gør børnene glad med en Playmobil Bondegård

Det kan være utroligt svært at finde ud af hvad for noget legetøj, som er populært i dag og det moderne legetøj skiftes hele tiden ud. Et styk legetøj som dog har været populært og moderne i rigtig lang tid, og stadigvæk er Playmobil. Playmobil spænder bredt, hvilket er en af årsagerne til, at Playmobil har været et populært stykke legetøj i mange år, og er ret tidløst. En af Playmobils populære stykke legetøj er det populære bondegårds univers, som henvender sig både til pige- og drengebørnene. Med Playmobils bondegårds univers kan du skabe din egen bondegård med alt Playmobil Bondegårds legetøj, som passer sammen, og du kan få børnene til at bruge mange timer til at lege med. Du kan købe alt fra den store bondegårds facade, traktorer, ponyer, heste, forskellige menneskelignende figurer m.m., som du kan sætte sammen og skabe din egen bondegård.

 

Forskellige figurer og elementer til Playmobil Bondegård

Det vigtigste element til din Playmobil Bondegård er selvfølgelig selve bondegården, men udover selve huset, er det selvfølgelig vigtigt at have mange andre og forskellige figurer og elementer til Playmobil Bondegården for at skabe et spændende bondegårdsunivers. De forskellige figurer og elementer er medvirkende til at skabe en travl dag og nok at se til på den altid populære Playmobil Bondegård. Menneskefigurerne på bondegården har travlt med at fodre og sørge for alle bondegårdsdyrene, som grisene, æslerne, geder, får, høns osv. Derudover skal der sørges for bondegårdshuset og kæledyrene som katten og hunden. Slutteligt kan du med traktorerne køre frem og tilbage på markerne med halmballer eller andet, og når dagen er omme, skal menneskefigurerne hygge sig i huset med fjernsyn, og i seng når dagen er omme. Hvis du ønsker at se mere omkring de forskellige figurer og elementer, kan du se her.

 

Saml hele Playmobil Bondegården

 

Den populære samling af Playmobil Bondegårdelementer er stor men også spændende at samle. Det kan tage lang tid at samle alle figurerne og elementer til Bondegården, da det er utroligt mange elementer. Derfor er det en fordel,           at du sagtens kan benytte bondegården uden alle elementer og er en god ting at samle sammen til via jule- og fødselsdagsgaver.