Økonomi

Lån penge lige nu, ja tak.

Goddag!

Jeg står i en situation lige nu, hvor jeg ret godt kunne bruge nogle ekstra penge. Jeg skal til at starte på uni her om en måneds tid, og jeg har stadigvæk ikke fået købt nogle bøger eller udstyr.. Det er lidt dumt at være sent ude, men sådan har jeg nu altid været. Nu kunne jeg så godt bruge lidt ekstra penge, og det er her at internettet kommer ind i billedet. Jeg har nemlig fundet ud af, at man kan låne penge online, istedet for i banken, og det lyder som noget lige for mig. Har fundet en oversigt over en masse lån, så jeg hurtigt kan finde ud af hvilket lån der passer bedst til mig. Du kan selv se oversigten her, hvis det skulle være noget for dig.

Det er da også helt tåbeligt at bøger skal være så super dyre. Det forstår jeg slet ikke. Eller måske gør jeg, hvis der er nogen der vil forklare det, for der må jo være en grund til det.

Det er egentlig nogenlunde det der sker i mit liv lige i dag. Check ind i morgen, hvor der helt sikkert er noget andet spændende på programmet 🙂