Tip & Tricks

Lær dine kollegaer at kende til salgsmøde

Bruger man meget tid sammen med sine kollegaer kan det føles lidt mærkeligt hvis man ikke føler, at man kender dem så godt. Det kan være, at man i virkeligheden mest af alt synes, at det er fremmede mennesker man går rundt med hver dag. Det bør man gøre noget ved. Det skaber nemlig en distanceret arbejdskultur. Selvom man selvfølgelig glæder sig til at have fri vil man også godt nyde livet mens man er på arbejde. Det kan man gøre ved at spørge ind til folk. Det behøver ikke være under frokosten eller på et lignende tidspunkt. Man kan også med fordel spørge hvordan det går til et salgsmøde. For faktisk er det her, at man ofte har tid til overs. Spørg derfor din kollega mens I sidder og snakker strategi, om vedkommende har det godt. Hvis der er andre forretningsforbindelser kan det faktisk virke rigtig godt, at I er så uformelle, at I kan snakke om disse ting sammen.

Brug en strategi til at lære andre at kende

Når en arbejdsdag er færdig tager man ofte hjem med det samme. Nogle tager i bil mens andre cykler. Der er også nogle der tager det offentlige. Det er meget forskelligt hvad man gør. Ikke desto mindre vil det for det meste være sådan, at man ikke snakker med sine kollegaer. For det er som om, at så snart at arbejdsdagen er ovre så er man i fritiden og den vil man ikke bruge med sine kollegaer. Denne holdning er uheldig at have. For det kan være en rigtig god ting at snakke med sine kollegaer. Man kan nemlig snakke om andre ting som strategi og lignende.

Det kan for eksempel være en god ide at spørge om ikke der er nogen, der vil med ud og have en øl. Det kan være, at der findes en bar tæt på arbejdspladsen. Her kunne I tage en øl alle sammen og på den måde snakke lidt sammen. Du kunne sige at det var et salgsmøde efter du blinker med øjet så alle ved hvad du snakker om. Kig mere på sitet https://www.kysthotellet.dk/moeder-og-konferencer/ hvis du vil finde et mere formelt sted, hvor I som arbejdsplads kan tage hen.

Find det rette sted til salgsmødet

At finde et godt sted hvor man kan finde et salgsmøde og efterfølgende hænge ud behøver slet ikke at være så svært. Der er nemlig mange dejlige steder. Blandt andet finder man mange dejlige steder i Djursland, Østjylland, Århus og Randers, hvor der også er smuk natur.