Uddannelse

Makeup artist uddannelsen er for dig med passion for makeup og mode

Har du altid haft en passion for makeup? Kan du godt lide at lægge makeup på dig selv og på andre? Og kunne du tænke dig at arbejde med det professionelt og gøre det til din levevej? Så er makeup artist uddannelsen noget for dig. Denne uddannelse giver dig nemlig de bedste forudsætninger for en karriere som makeup artist på fuldtid.

2Dette tilbyder uddannelsen dig

Makeup artist uddannelsen foregår i København, og du bliver indviet i/ lærer om alle områderne indenfor makeup artist-verdenen og de evner, der kræves af en professionel makeup artist. Du kommer bl.a. til at arbejde med de forskellige trends indenfor modeverdenen, de grundlæggende teknikker, når det kommer til makeup, og tips og tricks omkring modeverdenen, og hvordan man færdes i den. Det at være makeup artist handler ikke kun om at være god til at lægge makeup og kreere smukke og trendy looks. Det handler også om at kunne markedsføre sig selv i en branche, der sommetider kan være hård. Dette er, hvad makeup artist uddannelsen også vil klæde dig på til. Så når du er færdig med uddannelsen, vil du føle dig helt klar til at tage ud og erobre modeverdenen med dine makeup-evner.

Makeup artist uddannelsen er din mulighed for at påbegynde din drøm at komme til at arbejde professionelt med makeup. Du får de bedste værktøjer og den bedste bagage til at gøre drømmen til virkelighed og få succes som makeup artist i Danmark eller i udlandet. Du får en masse erfaring og gode makeuptricks, som du kan tage med dig videre og opbygge din karriere på. Du får de bedste og mest dedikerede undervisere, som giver dig deres bedste råd til, hvordan du ikke bare overlever i branchen, men hvordan du kæmper dig helt til tops. Har du lyst til at påbegynde makeup artist uddannelsen? Der bliver kun optaget 12 elever på hvert hold, så det gælder om at slå til, imens der er plads. Du betaler 8000 kr. i depositum, og alt, hvad du får brug for af pensler, børster osv. sørger skolen for.

Sæt gang i din karriere som makeup artist

Undervisningen er på højeste niveau, og du kommer til at møde nogle af dem, der klarer sig bedst i branchen. Eksempelvis Søren Hedegaard, der laver hår og lægger makeup på kronprinsesse Mary og Anne Staunsager, som fire gange har vundet prisen ’Årets makeupartist’ ved Dansk Fashion Awards. Når man er færdiguddannet som makeup artist, er det eksempelvis disse arbejdsopgaver, du bliver stillet: Lægge makeup på modeller før photoshoots, sminke skuespillere på filmset eller skuespillere på teatre.

Makeup artist uddannelsen giver dig mulighed for at komme helt tæt på hverdagen som makeupartist, og du vil, som et led i uddannelsen, komme med ud på photoshoots, og se hvordan det hele foregår. Igennem uddannelsen får du personlig vejledning, så du finder den rigtige vej for dig og ved, hvilken retning du skal gå i.

Derudover bliver der slået døre op for dig og din fremtid, og skolen har en aftale med Unique Models, som tager alle elever ind til en jobsamtale. Uddannelsen er altså en kæmpe mulighed for dig, der er interesseret i at få kickstartet din karriere på bedst mulig vis. Som afslutning på kurset/uddannelsen er du med som makeup artist på et photoshoot med modeller og fotografer fra nogle af Danmarks bedste bureauer. Dette kan bruges til dit portfolio, som du kan vise fremtidige arbejdsgivere. Derudover modtager du et diplom som et endeligt bevis på, at du har færdiggjort uddannelsen, og nu kan kalde dig selv professionel makeup artist.