Tip & Tricks

Spar penge med en genopladelig e-cigaret

Er du allerede kommet med på damp-bølgen eller ryger du stadigvæk cigaretter? Uanset om du ønsker at bytte cigaretterne fuldstændigt eller delvist ud med en e-cigaret, så skal du vide at der i hvert fald er mange penge at spare ved at foretage skiftet. I dag koster en pakke cigaretter op imod 44 kroner for en pakke med tyve cigaretter, hvorimod du kan købe en startspakke med en genopladelig EZEE e-cigaret, USB til opladning, og 5-filtre med damp til kun 229,95 kr. Ét filter giver dig op imod 350 hiv, som er tilsvarende til omkring 35 cigaretter. Det skal selvfølgelig tage i mente at antallet af hiv, er afhængigt af hvor meget du ryger, samt hvor hårdt du ryger på e-cigaretten.

 

Er du allerede med på damp-bølgen men har ikke fået foretaget skiftet til en genopladelig e-cigaret, så er det på tide at overveje skiftet. Det smarte ved en genopladelig e-cigaret er at den kan bruges et utal af gange og at den holder strøm i rigtigt lang tid. Når en genopladelig e-cigaret løber tør for strøm, så har du den hurtigt klar igen, efter en kort periode i opladeren. Find den genopladelige e-cigaret fra EZEE her

 

EZEE e-cigaret

Den lette og elegante e-cigaret fra EZEE er nem og bekvem at have med i lommen. Den er 11,5 centimeter lang og du kan sagtens have den med ud af døren, uden at skulle tænke på at have opladeren med. Batteriet holder nemlig rigtigt godt og selv ved opladning, er den hurtigt klar til brug igen. Er du rigtig fiks, så har du lige et ekstra batteri, som du har siddende til opladning, imens at du bruger et andet batteri. Du kan både købe den genopladelige e-cigaret i en startspakke, som beskrevet tidligere, men du kan også købe e-cigaretten enkeltvist.

 

Filtrene som skal bruges, holder som sagt til op imod 350 hiv. De kan ikke genopfyldes, men skal skiftes hver gang at de løber tør. Det kan derfor være en fordel altid lige at have et ekstra filter med sig, når man skal ud af døren. Til gengæld fås filtrene i mange forskellige smage og styrker, præcist til det behov, som du måtte have. Damprøgen er lidt tykkere end almindelig cigaret røg, men det vænner man sig hurtigt til. For mange er der gået en hel sport i at dampe og lave smarte røg tricks.

 

Mange forskellige smagsvarianter

 

De absolut fedeste ved at dampe fremfor at ryge, er at du kan få et utal af forskellige smagsvarianter, som ikke bare gør det sjovere at ryge, men som også afgiver en langt rarere duft end den traditionelle tobakssmag. Man behøver selvfølgelig ikke skulle ryge en tropisk smagsvariant som dufter af ananas, hvis man er mere til tobakssmagen som vi kender fra cigaretterne, så kan man sagtens fylde sin genopladelige e-cigaret med denne smag.

 

Udover at man ryge en hvilken som helst smag, så man kan faktisk også selv styre mængden af nikotin i filtrene. De forskellige filtre fås nemlig i mange forskellige styrker, både meget svagere end cigaretterne, men også meget stærkere. Det kan være en fordel, hvis du gerne vil skifte til en e-cigaret for at trappe ned med rygningen, at vælge et stærkt filter med et højt indhold af nikotin for så at trappe ligeså roligt ned i styrken, filter efter filter. På denne måde vil du afvænne din krop ligeså roligt fra nikotinen og til sidst vil du måske ende med at kunne cutte nikotinen fuldstændigt. Når du når til dette punkt, findes der selvfølgelig også filtre til e-cigaretten, som kommer uden nikotin.