Økonomi

Golf for velgørenhed

Goddag folkens!

For godt og vel et halvt års tid siden så jeg, at der var noget velgørenhedsgolf i Svendborg golfklub, og det synes jeg bare er så fedt. Det kan godt være, at jeg ikke lige selv nåede at komme med til det, men det er der ikke noget at gøre ved. Nu vil jeg i hvert fald bare lige gøre folk opmærksom på det gode arrangement. Det er nu altid en fed ting, når der bliver arrangeret ting og sager for velgørenhed, så det er bare med at få fortalt folk om det også, så vi kan få flere af disse arrangementer i fremtiden. Jeg vil i hvert fald rigtig gerne med til golf for velgørenhed en gang!

Der var rigtig mange sponsorere til disse arrangement også, og dem skal vi heller ikke glemme at give credit, for de er jo med til at gøre disse mulige. Ved denne velgørenhed kan man se at det er alt lige fra massage til hoteller, som har været med til at sponsorere det. Apropos massage, så kunne jeg virkelig godt trænge til én omgang lige nu, men det kan vi lige tage i et andet indlæg. Du kan se hele listen over sponsorere, lige fra massage til hoteller, til velgørenhed golf lige her.

Nu vil jeg bare lige sidde og kigge lidt rundt på internettet, og se om jeg ikke kan finde noget velgørenhed, som jeg kan støtte. Det burde i hvert fald ikke være svært, men det skal også være det helt rette.

Vi ses!