Tip & Tricks

Sammenligning af mobilpakker og mobilabonnementer

Der findes mange forskellige mobilpakker og mobilabonnementer, og det kan være svært at finde rundt i hvilken, der passer bedst til ens behov. Når man kigger på mobilpakker og mobilabonnementer, skal man både overveje data, taletid og sms/mms. Når der samtidig findes mange forskelllige udbydere, kan det være svært at finde det hele til den bedste pris. Derfor kan det være godt at sammenligne de forskellige mobilpakker.

 

Hvilken mobilpakke skal man vælge?

 

Hvis du er i tvivl om, hvilken mobilpakke du skal vælge, kan det være en smart at se på dit forbrug. Hvis du for eksempel sender mange sms’er, kan det være godt at lede efter en mobilpakke, der har fri sms og mms. Nogle mobilpakker har også fri data, hvis du bruger meget 3G eller 4G net på din telefon til at tjekke sociale medier eller mails. Husk også at tjekke din taletid. På den måde kommer du ikke for at betale for mere, end du bruger. Rejser du meget i udlandet, er der også mobilpakker, der tilbyder fri data i udlandet også.

 

Sammenlign mobilpakker

 

Mobilpakke.dk kan du sammenligne prisen på alle de forskellige mobilpakker og mobilabonnementer. Her kan du selv vælge, hvad der er vigtigst for dig. Hvad enten du bruger meget taletid, sender mange sms’er eller bruger meget data, kan du finde den rette mobilpakke til dig. Du kan også indstille efter, hvor meget du ønkser at betale om måneden for dit abonnement. Hvis du ønsker gratis oprettelse eller ingen binding, kan du også vælge alle de mobilpakker til, der inkluderer dette. Her kan du også se om det følger nogle bonus med i din mobilpakke som for eksempel fri adgang til musik ved en musiktjeneste, bøger eller streaming.

 

Mobilpakke fra 3, Oister eller TDC?

 

I Danmark findes der mange forskellige udbydere af mobilabonnementer og mobilpakker. Nogle udbyderer specificerer sig i forskellige ting og nogle udbyder forskellige bonus, hvis man vælger deres mobilabonnementer. For eksempel kan man få fri data, hvis man vælger den mobilpakke fra Oister, der koster 129 kr. Og man kan få fri data, fri tale og fri sms/mms, hvis man vælger den mobilpakke fra Telia, der koster 249 kr. Vær opmærksom på, at de fleste mobiludbydere og mobilnetværk udbyder mere en én mobilpakke. Derfor er det bedst og lettest at sammenligne mobilpakkerne frem for at sammenligne udbyderne.

Kan man bruge sin telefon uden et abonnement?

Hvis du har en mobiltelefon, men ikke har købt et abonnement, kan du ikke bruge din telefon til at modtage opkald eller ringe. Du kan heller ikke sende sms eller mms, og du kan ikke bruge data og tilgå internettet, når du for eksempel er på farten. Men hvis du har wi-fi i hjemmet, kan du koble din telefon til dette wi-fi og bruge den på denne måde. Men uden en mobilpakke er dit brug af mobilen meget begrænset. Med en mobilpakke kan du finde lige netop det tilbud, der passer bedst til dit forbrug. Så sparer du pengene ved kun at betale for dit forbrug og ikke mere end det.